tisdag 5 juli 2011

Insticks-inlägg om djurvänlig festival.

Hej alla!

Måste bara sticka in detta lilla inlägg innan jag skriver fortsättningen på kalvköttsinlägget och informera om att snart drar 2011 års Öland Roots igång!
En av anledningarna till att jag nämner detta är att man på festivalen uteslutande säljer vegetarisk och vegansk mat, vilket är otroligt bra och vackert gjort av dem. Man skriver på hemsidan att anledningen bakom beslutet att enbart sälja vegetariskt och veganskt är för att man vill göra ett mindre fotavtryck på miljön; men vilken anledningen än är så är det helt underbart!

Och inte nog med att de valt att vara en mer djurvänlig festival, det kommer ju vara otroligt bra och vacker musik också. Bland artisterna som spelar hittar man: Stures dansorkester, Labyrint, Queen omega, Mark Wonder, Glesbygd´n, Alvaret, Herb-a-lize it sound, Junior Kelly, Million Stylez, All about dubstep, Curfew steppas, Joey Fever, Slag från hjärtat, och många, många fler feta artister.

Är otroligt glad att Öland Roots (sedan ett eller några år tillbaka) uteslutit köttet från sin meny i matstånden på festivalområdet och kört helt på I-tal foods.

För er som gillar reggae och älskar gemenskap, veganmat, öl, havet, Öland, fred och kärlek, köp biljett till årets festival nu. Det finns fortfarande kvar, men antagligen inte länge till, då festivalen de senaste fyra åren varit helt slutsåld!

Ha det fint alla, och hoppas att man träffar någon av er på Öland om en dryg vecka!


Djuren och folket först, kostymer och slips sist!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar