söndag 2 september 2012

Foie Gras - Naggande god lyxmat?

Orkar ärligt talat inte skriva mer än en förklaring av videon jag lägger upp: Videon kommer från den spanska djurrättsorganisationen Igualdad Animales, som undersökt den spanska gåsleverindustrin.
Anledning till att jag inte orkar skriva mer just nu är för att jag precis kollat på videon själv, och den sög bokstavligen talat musten ur mig; skriver mer när jag samlat mig.

Så här kan den oskyldiga djurindustrin se ut:


2 kommentarer:

  1. Usch mår illa efter att ha sett detta!

    Men bra blogg måste jag säga, viktigt de upplysningar du gör för den stora massan i samhället som inte har någon som helst koll på vad de äter. Blev själv vegetarian för 2 månader sen och nyss vegan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är verkligen vidrigt att se. Men tyvärr är det så det ser ut bakom dörrarna.

      Tack så jättemycket! Det värmer verkligen! Underbart att höra att du blivit vegetarian och vegan på så kort tid! Klokt beslut; både för djuren, miljön och hälsan!

      Kärlek och respekt!

      Radera