torsdag 13 september 2012

Pälsdemonstration i Skyberga!

Nu händer mycket på en gång på djurrättsfronten, och detta mycket p.g.a att alla de minkar som sitter inspärrade i trånga, urusla burar snart kommer att gasas ihjäl.
Demonstrationer mot pälsfarmer kommer det bli väldigt mycket av nu under hösten, och jag tänkte via bloggen få folk att se när och var de kommer att ske, och på så sätt kanske dra lite fler folk till dem.

Nu hade jag tänkte informera om en demonstration som kommer äga rum i Skyberga, utanför Örebro. Demonstrationen kommer äga rum 29/9, med mötesplats vid parkeringen utanför Myrorna på Fredsgatan i Örebro.
Därifrån kommer vi, klockan 11, åka ut till en liten ort ca 2km från farmen, och kommer sedan att gå till farmen.

Efter demonstrationen är det tänkt att det ska vara lite allmänt häng, med pizza, vegansk kebab, burgare, eller vad man nu är sugen på (kostar 80kr), och lyssna på ett band som ska spela.

Sovplatser går att ordna, men det gäller att höra av sig till DRA Örebro i tid, så man kan bli tilldelad en sovplats.
Om det är någon från Örebro som läser detta, och känner att man vill låna ut sin soffa för en natt, så är det bara att höra av sig till mig, så ska jag försöka se till att platsen fylls med en go och gla´ aktivist.

Alltså: Demonstration mot Skyberga minkfarm, utanför Örebro. Uppslutning på parkeringen utanför Myrorna, på Fredsgatan, i Örebro - avresa till Skyberga sker klockan 11.

För mer information, klicka på länken. 

Hoppas på att få se många vackra ansikten där!

Kom ihåg, systrar och bröder: ett leende smittar väldigt lätt av sig, och kärlek och respekt bygger ett vackrare samhälle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar